12 LAHJAA JOULUPUKILLE @ HKT 02.11.2021

Ohjaus: Kimmo Virtanen / Äänisuunnittelu & musiikki: Jaakko Autio / Muusikot: Juska Ojajärvi, Mongo Aaltonen & Noora Arola / Dramatisointi: Merja Turunen / Valosuunnittelu: Patrik Åhlgren / Skenografia & Vaatesuunnittelu: Katariina Kirjavainen / Tuottaja: Pia Karetie / Rooleissa: Sofia Hilli, Risto Kaskilahti & Sari Haapamäki.

Arki- ja lauantai aamupäivisin esitettävä Kaksitoista lahjaa Joulupukille sopii 3-vuotiaasta alkaen koko perheelle. Näytelmä palaa ohjelmistoon aina joulun alla.

Mauri Kunnaksen rakastettu klassikkotarina taiotaan joulun aikaan eläväksi pienen näyttämön lämpiöön. Joulupukin kylässä, Korvatunturilla, käy kova vilske ja hyörinä, kun tonttujen suureen joulujuhlaan on enää kaksitoista päivää.

Ville-tonttu pitää joulusta hurjan paljon ja lahjojen antaminen on parasta mitä hän tietää. Mutta Villellä on pulma. Miten Joulupukkia voisi ilahduttaa? Hän keksii antaa Joulupukille lahjan jokaisena päivänä ennen joulua. Ja hauskaahan siitä tulee, kun kaikki ei sujukaan suunnitelmien mukaan. Tonttupojan tempaukset onnellistuttavat kiireen keskellä ja tuovat hyvän joulumielen. Joulukylässä tapaat Ville-tontun, Joulupukin, Joulumuorin, poroja, Rekku-koiran, kissan ja tonttuväkeä!

Lippuja saa täältä!

https://www.lippu.fi/artist/helsingin-kaupunginteatteri/kaksitoista-lahjaa-joulupukille-2503579/?affiliate=HKK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s