Piste iin päälle / Dot the i’s @ Kauppilan residenssi, Ii 16.7-30.8.2021

Äänen Aika I -työryhmä: Äänitaiteilija ja koollekutsuja: Jaakko Autio / Kuoronjohtaja ja säveltäjä: Jussi Mattila / Nomad Vocals laulajat: Anna Voutilainen, Reetta Karhunen, Linda Pennström, Juulia Karppi, Emma Jämsén, Kasper Korhonen, Sakari Siira & Tatu Huotarinen / Piste Iin päälle -työryhmä: Äänisuunnittelu: Jaakko Autio / Laulu: Hilla Väyrynen ja Jaakko Autio / Kulttuurituottaja: Inka Hyvönen / Vastaava Tuottaja: Jetta Huttunen

Toteutin osana residenssityöskentelyä (Kulttuurikauppila, Ii) ääni-installaation. Ääni-installaatiossa kuullaan kaksi musiikillista teosta. Ensimmäinen on alunperin Retrettiin (Punkaharju) sävelletty Kalevalainen teos “Äänen aika I”. Jälkimmäinen teos on paikkasidonnainen Jaakko Aution ja Hilla Väyrysen laulu improvisaatio “Piste Iin Päälle“. Laulu tapahtuu vasten olemassa olevia voimia: tuulta, pääskysten pesää, mopojen pärinää ja vasten toisiamme. Installaatio on auki joka päivä klo 9-21. Installaatioon on vapaa pääsy. Teos käynnistyy painamalla nappia katoksen sisällä.

Lisätietoja:

Nomad vocals: https://nomadvocals.nettisivut.fi/

Hilla Väyrynen: https://www.youtube.com/watch?v=xlF9knOoE5Y

Kulttuuri Kauppilan Residenssi: https://www.kulttuurikauppila.fi/residenssi/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s