Kuurankukkia

Kuva ja ääni: Jaakko Autio (TouchDesigner) / Saksofoni: Anna Voutilainen / Runo ja lausunta: Johanna Keinänen

Tää on jännä tää yhteinen rajapinta nyt, kun kaikki maailma tapahtuu nyt ihmisten kodeissa. Fyysinen kosketus on rajattua mutta ei koskettuminen. Syntyi tällainen video johon pyysin Johanna Keinästä äänittämään runoutta ja Anna Voutilaista soittaan saksofonia. Pidän tästä videosta hyvin paljon! ihan kyyneleitäkin on pitänyt tirauttaa tätä tehdessä. Tän kappaleen nimi on “Kuurankukkia” ja tää on omistettu kaikille kotona olijoille ja herkkyydelle. – Jaakko

Mikä ei ollut eilen, on nyt. Mikä ei palannut huomenna, on nyt. Mikä oli joskus, on nyt. Mikä tulee vielä, on nyt. Mitä ei saa koskaan takaisin, on nyt. Mikä poistuu, haipuu, häviää, on tässä. Juuri nyt.  -Johanna Keinänen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s