12 LAHJAA JOULUPUKILLE @ HKT 31.10.2019

Ohjaus: Kimmo Virtanen / Äänisuunnittelu & musiikki: Jaakko Autio / Muusikot: Juska Ojajärvi, Mongo Aaltonen & Noora Arola / Dramatisointi: Merja Turunen / Valosuunnittelu: Patrik Åhlgren / Skenografia & Vaatesuunnittelu: Katariina Kirjavainen / Tuottaja: Pia Karetie / Rooleissa: Sofia Hilli, Risto Kaskilahti & Sari Haapamäki

Arki- ja lauantai aamupäivisin esitettävä Kaksitoista lahjaa Joulupukille sopii 3-vuotiaasta alkaen koko perheelle. Näytelmä palaa ohjelmistoon aina joulun alla.

”Toivon, että tämän esityksen nähtyään katsojasta tuntuisi kuin olisi juuri saanut olla lämpimässä sylissä, nauranut makeasti, katsonut tähtiä ja tajunnut, että on yhtä aikaa sekä iso että pieni, että joulun taika olisi koskettanut kaiken ikäisiä ja saanut pienen näyttämön lämpiön tuntumaan sekä lämpimältä nojatuolilta, että mittaamattomalta avaruudelta, että olisi ollut enemmän kokija kuin katsoja. Tähän me pyrimme rikkaalla visuaalisuudella, monipuolisella äänimaailmalla, tutulla tarinalla ja vilpittömän riemullisella näyttelijän työllä”, sanoo ohjaaja Kimmo Virtanen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s