KIRURGI -shortmovie @ Hunterkunst, Ulft, Netherlands.

Ohjaus, tuotanto, leikkaus: Marjaana Rantama & Ylva Holländer / Äänen jälkityöt: Jaakko Autio / Musiikki: Mia Lybeck, Ylva Holländer & Marjaana Rantama / Kuvaus: Marjaana Rantama, Ylva Holländer, Antti Ruusuvuori & Harri Räty / Lyhytelokuvan tekoa on tukeneet: AVEK & Svenska Kulturfonden.

KIRURGIN ensi-ilta on Hollannissa, Galerie bij de Boekessa, Ulftissa. 24.5. KIRURGI esitetään kv-taidetapahtumassa Huntenkunst. Suomi on tänä vuonna tapahtuman teemamaa. Kahdeksan suomalaista taiteilijaa esiintyy myös gallerianäyttelyssä “The Finns are Coming” Huntenkunst taidefestivaalin lisäksi.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s