“Toinen Tila” -installaatio @ Vapaan taiteen tila, Hki. 22-24.3.2019

Koollekutsuja: Jaakko Autio / Tila ja paikka: Vapaan taiteen tila, Helsinki 22-24.3.2019 / Installaation äänet: Jaakko Autio, Anton Verho, Teemu Päivinen, Marjaana Rantama, Mona Kautti, Mohamed Bouya Maalainine, Satu Järvinen, Sointu Järvinen, Maria Tihaja, Anssi Uusitalo, Juska Ojajärvi, Maija Holopainen, Erica Othman, Karo Lauronen, Marko Pakarinen, Ilmari Kortelainen ja Jukka Salovaara. / Tanssija (äänityksissä): Gesa Piper. / Typografia: Jukka Herttua 

 

(Kuvat: Jukka herttua & Jaakko Autio)

Jaakko Aution Toinen Tila on 20-kanavainen ääni-installaatio, joka käsittelee koskettamista. Keskellä tilaa on punainen nappi, jota painamalla katsoja osallistuu rinkiin. Ringin äänet pohtivat kuinka koskettaa napin painajaa, kuinka päästä yhteiseen rajapintaan yli ajan punaista nappia painaneen katsojan kanssa. Teos “Toinen tila” oli osa Neljäs aalto -tapahtumaa.

ÄÄNIAALTO, the annual festival of audiovisual oddity, presents its 4th edition!

ÄÄNIAALTO IV brings installations, performances and hands-on workshops under the topics of robotic instruments, generative systems, DIY/custom instruments, nonlinear narratives in sound performance, live coding, multichannel audio, and the intersection between biology and sound among other explorations. Throughout its different editions, ÄÄNIAALTO has become a linking platform between emerging promises in the field and established artists.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s