Kirjanmerkki -podcast. Lastensuojelun keskusliitto.

Konsepti, ohjaus & haastattelu: Maija Puska / Äänitys ja äänen jälkityöt: Jaakko Autio / Musiikki: Tuomas Elsilä aka. Roisto / Tuottaja: Anu Jämsén (Lastensuojelun keskusliitto). Haastateltavat asiantuntijat: Pyörätuolikelaaja Leo-Pekka Tähti. Jakso 2; Kirjailijat Kaisa Happonen ja Karri Miettinen (aka Paleface). Jakso 3; tubettaja Julia Ahonen. / Jakso 4; kirjailija, toimittaja ja luontokuvaaja Kimmo Ohtonen / Jakso 5; teatteriohjaaja ja sairaalaklovni Taina Mäki-Iso aka. Tri Tanttarulla / Jakso 6; Lukukeskuksen Emmi Jäkkö / Podcast sarja oli ehdolla “Vuoden digitaalinen teko aikakausimediassa” -sarjassa, Edit-Gaalassa.

Podcast jaksot on kuultavissa täällä: https://lapsenmaailma.fi/kategoria/podcastit/

Kirjanmerkki-podcast pureutuu siihen, kuinka erilaiset lapset ja nuoret lukevat ja millaiset kirjat heitä lukijoina inspiroivat. Sarjan jokainen jakso esittelee sekä kirjauutuuden että klassikon ja käsittelee niiden myötä tärkeitä yhteiskunnallisia teemoja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s