Katri Helena – musiikkinäytelmä @ KUKT

Kuopion uusi kesäteatteri, Rauhalahden näyttämö / Ohjaus: Kimmo Virtanen / Käsikirjoitus: Johanna Keinänen, Sami Kojonen, Kimmo Virtanen / Äänimestari: Jaakko Autio / Koreografi: Timo Saari / Musiikin sovittaja: Olli Heikkinen / Lavastus: Arvo Jokiniemi / Pukusuunnittelu: Riikkamaria Korhonen / Tuottaja: Juha Kojonen / Rooleissa: Johanna Keinänen, Johanna Jauhiainen, Antti Nieminen, Heli Lyytikäinen, Tiina Paakko, Riikka Voutilainen & Samppa Heikkinen.

”Kuopion Uusi Kesäteatteri onnistuu erinomaisesti tämän kesän näytelmässään Katri Helena -Laulajatyttö. Monikerroksinen tarina toimii, mukana on runsaasti huumoria ja Katri Helenan kappaleet saavat hyvät tulkinnan.” (SS 7.7.2017)

Kritiikit tästä ja Katri Helenan kommentit tästä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s