BodyNotes MimoArt Company @ Stoa, Hki.

MimoArt Company @ Stoa, Helsinki. Ensi-ilta 21.4.2017. Esitys kiertää edelleen festivaaleilla.

Ohjaus: Mimosa Lindahl / Äänisuunnittelu: Jaakko Autio / Muusikko: Sergio Castrillón / Valosuunnittelu: Ilmari Karhu / Lavastus: Arto-Oskar Reunanen / Esiintyjät: Saska Pulkkinen, Miro Lopperi, Marko Pakarinen ja Mikael Kuosmanen / Koko työryhmä esiintyy näyttämöllä.

Teos taiteilee buton, nykytanssin, fyysisen miimin ja klovnerian välimaastossa, toinen toistaan kommentoiden. Ryhmän liikekieli luottaa läsnäoloon, improvisaatioon ja kunkin yksilön persoonalähtöiseen esiintyjäntyöhön.

Body Notes on äärimmäisen visuaalinen, klovneriaa, buto-tanssia, äänitaidetta ja taistelulajejakin hyödyntävä matka vartalon mahdollisuuksiin. Siinä soitetaan riipaisevan tunteellisesti selloa ja eri materiaaleja, siinä maalataan vartaloilla, se on valtavan materiaalinen esitys. – Sähkö HS.fi

HS arvostelu: https://www.hs.fi/kulttuuri/tanssiarvostelu/art-2000005182034.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s