Pikku Prinssi @ Tikkurilan teatteri

Tikkurilan teatteri / Ohjaus ja dramatisointi: Elina Hagelin /Alkuperäisteos: Antoine de Saint-Exupéry: Le Petit Prince (1943) / Äänidramaturgia ja musiikki: Jaakko Autio / Valosuunnittelu: Tomi Tikka / Pukusuunnittelu: Anu Kamppila / Valo- ja ääniajo esityksissä: Kalle Kivimaa ja Tanja Hautakangas / Graafinen suunnittelu: Silva Riukula / Rooleissa: Venla Koskinen, Minna Laine, Johannes Melander, Susanna Melander, Anne Pervala, Iiro Ristola ja Mikko Rokka.

Lentäjä tekee pakkolaskun pienlentokoneella Saharaan ja saa ystävän. Omituinen nuori kulkija kertoo Lentäjälle seikkailuistaan monilla tähdillä ja planeetoilla ennen Maa-tähdelle saapumistaan. Yön laskeutuessa autiomaahan Lentäjä saa kuulla Kuninkaasta, Juoposta, Turhamaisesta, Lyhdynsytyttäjästä, Maantieteilijästä, Liikenaisesta, Käärmeestä ja Ketusta sekä Kukasta, joka odottaa Pikku Prinssiä kotiin.

”Katsellessasi öistä tähtitaivasta tuntuu sinusta kuin kaikki tähdet nauraisivat, koska minä asun eräässä niistä. Sinun tähtesi ovat niitä, jotka osaavat nauraa.”
– Pikku Prinssi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s