Tapsan tähti @ KUKT

12716110_10153939688077277_2682170585526420519_o

Ohjaus: Johanna Sorjonen / Käsikirjoitus: Johanna Keinänen, Sami Kojonen / Dramaturgia: Kimmo Virtanen / Äänisuunnittelu: Jaakko Autio / Koreografi: Virve Varjos / Musiikin sovittaja: Olli Heikkinen / Kuoron sovitus: Anna Voutilainen / Lavastus: Arvo Jokiniemi / Pukusuunnittelu: Janina Seppänen / Tuottaja: Juha Kojonen / Rooleissa: Sami Kojonen, Kaija Kärkinen, Atte Antikainen, Heli Lyytikäinen, Tiina Paakko, Lasse Forsgren, Joona Rytkönen & Sami Holopainen.

Tapsan Tähti! -musiikkinäytelmä on dokumentaarinen episodinäytelmä, tulkinta Tapio Rautavaaran maailmasta. Kuopion Uuden Kesäteatterin seitsemäs toimintavuosi tempaa mukaansa nostalgiselle matkalle – sukellukseen Tapsan elämään, maailmankuvaan ja arkeen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s