Den älskande @ NICKEN – Svenska Teatern

Ohjaus: Helena Hasselblatt  / Lavastus: Marjaana Rantama / Pukusuunnittelija: Essi Rämä / Maski ja tukka: Elina Turunen / Äänisuunnittelu: Jaakko Autio / Valosuunnittelu: Laura Siironen / Ohjaajan assistentti: Adelina Korkala / Esiintyjät: Anja Bargum, Kajsa Ek, Wilhelm Grotenfelt, Kim Gustafson.

Villi kertomus Linda Sibeliuksesta, Nikkilän mielisairaalasta ja rakkaudesta. Näytelmä on saanut nimensä Jean Sibeliuksen Rakastava-sviitin mukaan ja tuo näkyviin vaietun ja koskettavan naiskuvan kansallissäveltäjän omasta elämästä 150-vuotisjuhlavuoden alla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s