SUSI – tarina valkoisesta valheesta @ ahaa -teatteri. Tre.

Ahaa-teatteri, Tre. Kiertävä esitys / Ohjaus Kimmo Virtanen / Käsikirjoitus Esko Janhunen / Skenografia Tiina Hauta-aho / Äänisuunnittelu ja musiikki Jaakko Autio / Valosuunnittelu Antti Kauppi / Esitystekniikka Janne Liukku / Tiedotus ja markkinointi Pia Hakala / Kiertuemyynti Anni Mäki-Opas ja Veera Perttula / Tuotanto Tiina Järvi/Ahaa Teatteri / Näyttelijät; Pekka Hänninen, Seppo Paajanen, Tiia Ollikainen ja Henna Wallin

Tarina Hukkasten perheestä, johon kuuluu isä Sulo, tytär Birgitta (Piika), poika Junnu ja lemmikkikoira Sepe. Hukkaset asuvat talossa hieman syrjästä muista. Elämä kulkee normaaliin tapaan, isä käy töissä ja lapset käyvät koulua. Tai niinhän sitä luulisi. Isän työpaikka on vaakalaudalla, Piika yrittää olla koulussa ja kotona kiltti tyttö, Junnua kiusataan ja hän pakenee tietokoneen ääreen.

(valokuvat Jari Kivelä)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s