Solistina Olavi Virta! @ KUKT

Kuopion uusi kesäteatteri / Ohjaus: Kimmo Virtanen / Käsikirjoitus: Johanna Keinänen, Sami Kojonen, Kimmo Virtanen / Äänimestari: Jaakko Autio / Koreografi: Liisa Ruuskanen / Musiikin sovittaja: Olli Heikkinen / Lavastus: Arvo Jokiniemi / Pukusuunnittelu: Riikkamaria Korhonen / Tuottaja: Juha Kojonen / Esiintyjät: Sami Kojonen, Milana Misic, Tiina Paakko, Lasse Forsgren,  Anna Voutilainen, Riikka Voutilainen, Maria Palmu, Joona Rytkönen & Aleksi Paalimäki.

Kuopion Uuden Kesäteatterin kuudes toimintavuosi tempaa mukaansa musiikkimatkalle – tangokuningas Olavi Virtaan pohjautuva tarina taiteilijan elämästä, haavemaailmasta, rakkauksista ja viihdemaailman muutoksesta. Musiikkinäytelmä kertoo tarinan tangokuninkaasta ja ajasta, joka ei koskaan tule takaisin mutta elää vahvana muistoissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s