Metsäjätti @ KKT

Kokkolan kaupunginteatteri. Ohjaus: Irene Aho (vier.) / Dramatisointi: Aleksis Meaney / Sovitus: Irene Aho & Jussi Moila / Rooleissa: Mikko Penttilä / Tuomo Kemppainen / Seppo Merviä / Aija Pahkala / Irina ParviainenLavastus: Camilla Nenonen / Pukusuunnittelu: Mirjami Saarni / Valosuunnittelu: Veli-Matti Ersta / Äänisuunnittelu: Jaakko Autio / Kampaukset: Paula Savander / Tarpeisto Eeva-Leena Järvi / Järjestäjä-kuiskaaja: Satu Virtala.

Miika Nousiaisen menestysromaanin pohjalta dramatisoitu tragikomedia kertoo hilpeällä tavalla tästä meidän vihreän kullan maasta. Se on tunnistettava ajankuva 1980-luvun Suomesta tähän päivään. Samalla se on tarina ystävyyden voimasta muutosten maailmassa.

(Kuvat: Päivi Karjalainen)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s