Marian lapset @ KKT

Kokkolan kaupunginteatteri / Käsikirjoitus, Anna Viitala / Ohjaus Sini Pesonen / Lavastus Camilla Nenonen / Pukusuunnittelu Suvi-Tuuli Höglund / valosuunnittelu Veli-Matti Ersta / Äänisuunnittelu Jaakko Autio / Musiikki: Jaakko Autio & Tuomas Elsilä / Videosuunnittelu Camilla Nenonen ja Sini Pesonen / Videoiden toteutus Camilla Nenonen ja Jyri Saari / Esiintyjät: Milla Kangas, Seppo Merviä, Aija Pahkala, Riku Korhonen, Mikko Penttilä / Avustajat: Iida Sahlman, Sara Kronbäck ja muusikko Satu Lankinen.

Episodinäytelmä ei käsittele Åkerblomin elämää dokumentoivasti, vaan on todellisista tapahtumista inspiraationsa saanut fiktiivinen tarina ihmisistä voimakkaan hahmon vaikutuspiirissä. Marian lapset käsittelee valtaa ja vallalle antautumisen tematiikkaa juuri näiden ihmisten kautta. Aineistoa näytelmään on kerätty lukemalla, haastattelemalla ja kuvittelemalla.

(Kuvat: Päivi Karjalainen)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s