Oi mikä ihana ilta! KUKT

KäsikirjoitusJohanna Keinänen, Sami Kojonen, Kimmo Virtanen / Ohjaus: Kimmo Virtanen / Äänimestari: Jaakko Autio / Musiikin sovitus: Olli Heikkinen / Koreografia: Johanna Keinänen / Pukusuunnittelu: Riikkamaria Korhonen / Tuottaja: Juha Kojonen / Lavastus: Arvo Jokiniemi / Esiintyjät: Sami Kojonen, Pilvi Hämäläinen, Katriina Hyvärinen, Jukka Väinölä, Hanna Kahrola, Aleksi Paalimäki, Milka Piipponen, Anna Voutilainen, Anniina Kojonen, Alma-Ruut Karjalainen, Sami Holopainen, Marjo Väkeväinen.

“Urahakuisen bisnesnaisen, Elinan (Pilvi Hämäläinen), suurieleisiin häihin ilmestyy miespuolinen kaaso, Antero. Antero on naisen lapsuudenystävä, iloisesti syrjäytynyt luonnonlapsi, kaveri, jonka kanssa nainen on lapsena vannonut verivalan olla toinen toistensa kaasoja. Naista hävettää Antero ja hänen mukanaan tuoma menneisyys. Sopivatko Antero ja Elina enää toistensa ympyröihin. Oi mikä ihana ilta… on esitys kaikille teille, jotka uskotte lapsenmielisyyteen ja ystävyyteen.”

(Kuvat: Viivi Sihvonen)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s