Tulilintu II @ Nukketeatteri Sampo

tiulilintuOhjaus & sävellys: Maria Baric / Äänisuunnittelu: Jaakko Autio / Muusikot: Mika Seppänen, Aakusti Oksanen, Maria Baric / Tarinankertoja: Veikko Honkanen / Varjoteatteri: Nemanja Stojanovic & työpajaosallistujat / Tulinukketeatteri: Petri Saunio & työpajaosallistujat / Tuotanto: Voimauttava nukketeatteri-hanke, Nukketeatteri Sampo, Maria Baric Company, Tulikansa, Helsingin Kulttuurikeskus.

Teos palkittiin maaliskuussa 2013 teatterialan arvostetulla Thalia-palkinnolla. Palkinnon jako teatterin tiedotuskeskus (TINFO.)

Yleisöä osallistavan esityksen tavoitteena on mahdollistaa osallistujille taidelähtöisten menetelmien kautta uudenlainen työskentelytapa, joka etäännyttäisi vaikeita asioita ja muistoja symbolististen merkityksien taakse, jotta niitä olisi helpompi käsitellä ja kohdata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s