Unelmia etsimässä @ Nukketeatteri Sampo

Ohjaus & sävellys: Maria Baric / Äänisuunnittelu & musiikin sovitus: Jaakko Autio / Tanssisoolo & tanssikoreografia: Anniina Koski, Luis Sartori do Vale / Valosuunnittelu: Juuso Joutsio / Lavastus: Luis Sartori do Vale. Projektissa oli mukana yli 50 lasta ja nuorta. Esiintyvät lapset & nuoret: Laakavuoren ala-asteen & Meri-rastilan ala-asteen oppilaat

Unelmia etsimässä on oodi lapsuudelle ja leikille, lapsen mielikuvitukselle. Se on seikkailu unien ja unelmien maailmassa. Esityksessä yhdistyy sanaton teatteri, uusi sirkus, esineteatteri, musiikki sekä mustan teatterin tekniikkaa hyödyntävä nukketeatteri. Voimauttava nukketeatteri – hanke, Nukketeatteri Sampo ja Mus-e – Taiteilija Koulussa ohjelman, Kulttuurikeskus Stoa, yhteistyössä Metropolian Musiikin koulutusohjelman varhaisiän musiikkikasvatusopiskelijoiden sekä Laakavuoren ala-asteen ja Meri-rastilan ala-asteen kanssa. Projektin rahoitti Helsingin Kulttuurikeskus.

(Kuvat: Maria Baric)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s