Toivotaan toivotaan! KUKT

Kuopion uusi kesäteatteri / Ohjaus: Kimmo Virtanen / Käsikirjoitus: Johanna Keinänen, Sami Kojonen, Kimmo Virtanen / Äänimestari: Jaakko Autio / Musiikin sovitus: Olli Heikkinen / Lavastus: Arvo Jokiniemi / Puvustus: Riikka-Maria Korhonen / Koreografia: Johanna Keinänen / Tuottaja: Juha Kojonen / Esiintyjät: Kai “Kuju” Hyttinen, Johanna Keinänen, Liisa Ruuskanen, Sami Kojonen, Tuomas Juntunen, Valtteri Haliseva.

Työskentelin Kuopion uudessa kesäteatterissa äänimestarina vuodet 2013-2017. Kuopion Uusi Kesäteatteri oli Kuopion Rauhalahdessa toimiva ammattikesäteatteri, joka toimi vuosina 2010-2017. Teatteri piti esityspaikkanaan vuonna 2003 rakennettua Rauhalahden kesäteatteriareenaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s