Toivotaan toivotaan! KUKT

Kuopion uusi kesäteatteri / Ohjaus: Kimmo Virtanen / Käsikirjoitus: Johanna Keinänen, Sami Kojonen, Kimmo Virtanen / Äänimestari: Jaakko Autio / Lavastus: Arvo Jokiniemi / Puvustus: Riikka-Maria Korhonen / Koreografia: Johanna Keinänen / Tuottaja: Juha Kojonen / Esiintyjät: Kai “Kuju” Hyttinen, Johanna Keinänen, Liisa Ruuskanen, Sami Kojonen, Tuomas Juntunen, Valtteri Haliseva.

“Kesällä 2013 Kuopion Uusi Kesäteatteri ilottelee ja vääntää aidossa 70-luvun hengessä. Luvassa on esitys kaikille meille jotka jaksamme uskoa yrittämiseen, epäonnistumiseen ja onnistumiseen, musiikkiin, c-kasettiin, lyijykynään ja Kekkosen tulemiseen.”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s