Singer – Kuulitko? -Näyttely @ Teatterimuseo, hki 11.2.—23.6.2011 

(Kuva: www.teatterimuseo.fi)

Teatterimuseo Kantissa ja Studiossa 11.2.—23.6.2011 / Näyttelyn teokset: Jaakko Autio: Singer / Hannu Hauta-aho: Kosketus / Joel Hypén, Esa M. Mattila: Tiloissa / Jussi Matikainen: Mikromontaasi / Tuuli Kyttälä, Ville Leppilahti, Jussi Österman: Tuolla puolen / Juhani Liimatainen, Jari Kauppinen: Ääniä suunnittelusta

Äänisuunnittelu on alana vahvistunut vuosi vuodelta, samalla kun tekijöiden kiinnostuksen kohteet laajentuvat entisestään. Vielä toistaiseksi ammatti on kuitenkin yleisölle tuntematon. Kuulitko?-näyttelyssä tutustutaan äänen ja äänisuunnittelun olemukseen kuunnellen ja kokeillen. Näyttelyssä luodataan kuulemisen kokemusta sekä ajallisena että tilallisena prosessina. Miten ääni meihin vaikuttaa – näyttämöllä ja sen ulkopuolella?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s