Landscape for the Body @ Valokuvagalleria Hippolyte

7 Tammikuuta 2011
Helsinki. Valokuvagalleria Hippolyte.
Landscape for the body – Diptyykki elokuvainstallaatio (13 min) / Original format: Super 8mm color negative  Ohjaus, kuvaus ja leikkaus : Jaakko Ruuska / Äänisuunnittelu/sävellys: Jaakko Autio / Muusikko: Ilkka Heinonen / Tanssijat ja esiintyjät / dancers & performers: Ima Tenko, Choko Takayama, Julie Gillum, Nathan Montgomery, Sanni Priha, Kazuha Katayama, Seiji Mizuno, Hatsumi Mizuno & Jaakko Ruuskan / Teosta on tukenut: AVEK Mediataide / AVEK Media Art.

Elokuvainstallaatiossa: Landscape for the Body ruumis heijastaa tilan kokemusta. Erilaiset tilasuhteet rinnastuvat toisiinsa, ruumiista tulee tilallisia ja tiloista ruumiillisia. Teos esitettiin osana Valokuvagalleria Hippolyten yksityisnäyttelyä: On Strange Grounds7.-31.1.2011.

Elokuvainstallaatio projisoitiin ohuelle kalvolle huoneen keskellä, josta kuvaa voi katsoa kummaltakin puolelta / The installation was projected on a thin film, which was hanging in the center of the room and visible from both sides.

(Photos: Jaakko Ruuska)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s