Pinokkio. Espoonlahden teatteri

Ohjaus: Stella Arto-Oskar Reunanen / Äänisuunnittelu, musiikki: Jaakko Autio / Puvustus: Mimosa Lindahl ja työryhmä / Valot: Mimosa Lindahl ja Lauri Lundahl / Nuken rakennus ja käsittelyohjaus: ElinaPutkinen / Julisteen ja flyerin kuvitus: Sinikka Rossi / Tuottaja: Karita Blom / Rooleissa: Ulla Anteroinen, Jenna Hellsten, Kari Hilvenius, Samuli Jaskio, Outi Koskelo, Anna Lindholm, Inka Ristola.

Harri Virtasen dramatisointi italialaisen Carlo Collodin klassikosta. Pinokkion matkaan sulautuu teatteria, nukketeatteria, sirkuksen taikaa sekä varjojen mystiikkaa. Esitys luo eteesi vahvasti visuaalisen, lattiasta kattoon ulottuvan elämyksen.

(Photos: Karita Blom)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s