Maa-ilma. Nukketeatteri Sampo

Kantaesitys Ajassa 2010 festivaaleilla 15.3.2010 / Ohjaus & alkuperäis sävellys: Maria Baric / Äänisuunnittelu, sovitus ja äänitys: Jaakko Autio / Ilma-akrobatia: Outi Ikonen / Muusikot: Teho Majamäki, Maria Baric, Mika Seppänen, Malla Lounasheimo, Olli Hyyrynen, Outi Rajamäki / Tuottaja: Nemanja Stojanovic´ / Tuotanto: Maria Baric Company / Markkinointi & yhteistyötahot: Nukketeatteri Sampo, Ajassa 2010 festivaalit

Maa-ilma oli tilausteos Ajassa 2010-festivaalien avajaiskonsertiksi. Companyn aikaisempia teoksia on esitetty eri festivaaleilla, missä ne ovat kohonneet yleisön suosioon tunteisiin vetoavalla, omaperäisellä konseptillaan. Maa-ilma kuljettaa yleisön kiehtovalle matkalle mielikuvien maailmaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s