Hiihtoloma -kuunnelma. YLE Radioteatteri.

24 Elokuuta- 28 Syyskuuta 2007 / Työharjoittelu YLEn Radioteatterilla / Radioteatterille kirjoittanut Kari Hukkila / Ohjaus: Sakari Kirjavainen / Äänisuunnittelu: Tiina Luoma / Ääniassistentti: Jaakko Autio / Tuottaja: Outi Valle / Esiintyjät: Mies – Harri Liuksiala. Nainen – Mari McAlester. Isä – Antti Litja. Poika – Juho Milonoff. Joakim – Fabian Silén. Respa – Meri Nenonen.

Kuunnelma ihmisistä viettämässä hiihtokeskuksessa hiihtolomaa. Tilapäisiä kohtaamisia ja niiden yrityksiä. Henkilöt etsimässä fantasioidensa todellisuutta. Isä ja poika yrittävät selvittää välejään. Mies ja nainen kohtaavat salaa. Nuorukainen peilaa itseään menneisyydestään. Ja seuraavana vuonna samassa paikassa samaan aikaan samat ihmiset ja heidän asiansa sotkeutuvat toisiinsa. Uusi yritys, mutta kestääkö pohja? Ja onko fantasia varjo vain?

https://areena.yle.fi/audio/1-50067793

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s